Agentie de turism, Oradea
OFERTE DE SKI 2016-2017 • Statiuni de schi din intreaga Europa | Vara Iarna

Autentificare
Recuperare parola aici.
Nu ai cont? Inregistreaza-te aici.
 
Home | Despre noi | Bine de stiut | Contact
--------------------------------------------------
Cautare oferte de ski
Tip destinatie:
Sejur munte City break
Sejur litoral Fly & drive
Wellness
Data intrarii:

zi.luna
Data iesirii:

zi.luna
Tip cazare:
Hostel Hotel*
Pensiune Hotel**
Apartament Hotel***
Casuta vacanta Hotel****
Studio Hotel*****
Hotel******
  --------------------------------------------------
 
Rezervari hoteliere
Oferte speciale de ski 2016-2017 - Panorama Tours

Italia
Folgarida-Marilleva / Val di Sole
Bio Hotel Benny ***

hotel***
Masa: DP
Camera pentru 2-4 pers.
Pret: 85 EUR

Austria
Grossglockner Kals-Matrei
Anonyme Appartaments / Virgen si Pragraten - inclus SKI PASS

apartament
Masa: MD
Apartament pentru 2 persoane
Pret: 87 EUR

Italia
Folgarida-Marilleva / Val di Sole
Bio Hotel Benny ***

hotel***
Masa: DP
Camera pentru 2-4 pers.
Pret: 59 EUR

Austria
Heiligenblut
Vital - Hotel Post

hotel***
Masa: DP
Camera pentru 2 persoane
Pret: 46 EUR
Explicatie: FM = fara masa MD = mic dejun DP = demipensiune PC = pensiune complete ------------------------------------------------------------------------

Ungaria Revelion / Miskolctapolca / Kikelet Club Hotel***

Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii Miskolc-Tapolca. Aici, oaspetii nostri se pot bucura de aproape tot ceea ce mamanatura paote oferi cand este plina de generozitate. Hotelul nsotru este amplasat la doar 500 m distanta de Caverna Bailor, unica in intreaga Europa, care ii asteapta oricand pe toti cei care doresc sa se relaxeze si sa se reimprospateze in izvoarele sale termale recent excavate si in aerul sterilizat dinauntru. In apropierea Cavernei Bailor se afla un lac cu posibilitati de navigatie si parcuri ce au rolul de a contribui la posibilitatile de divertisment ale zonei. Hotelul nostru este la doar 10 minute distanta de centrul statiunii.

Orasul si imprejurimile sale ofera programe de petrecere a timpului liber in fiecare zi, Oaspetii nsotri pot vizita Castelul din Diósgyőr, Biserica Ortodoxa cu muzeul sau unic, si va puteti petrece ore placute in parcurile frumoase din zona si in pesterile de calcar din Lillafüred. Trenurile amenajate pe caile ferate ale padurilor din Lillafüred ofera o experienta de neuitat copiilor vizitatorilor.

In intreaga suprafata a hotelului nsotru, chiar si oamenii cu dizabilitati fizice se pot deplasa cu usurinta intre restaurant, bar, gradina de iarna, gradina de ceaiuri, curtea principala si camerele lor.

Alte servicii disponibile: Spalare de rufe, lift, cautie de valori centrala, centru de fotocopiere, internet, bilete pentru teatru sau cinema, bilete de autobuz si chemare de taxi-uri, organizarea de petreceri in gradina sau petreceri de inot in Caverna Bailor.

Galerie foto

Piste:  

Total partii:

Instalatii de lift:  

Alte facilitati:  

 
Descriere

Miskolc-Tapolca se afla la distanta de 180 km de Oradea si 220 km de Satu-Mare in apropierea granitei Ungariei cu Slovacia.
Miskolc-Tapolca este o adevărată staţie balneară cu unicile sale Băi din Peşteră cu apă caldă şi cu efect vindecător din centrul Europei, înconjurat cu pădurile minunate ale Parcului Naţional „Bükki”. Izvoarele din oraş au un efect vindecător asupra bolilor organelor de respiraţie, sunt eficiente împotriva bolilor sistemului nervos vegetativ, funcţiile nervoase ale inimii, ridicarea tensiunii, boli stomacale de origine nervoasă şi epuizare.
Memoria fostelor lacuri cu apă caldă nu este protejată doar de băile oraşului, ci şi de lacul pentru pimbările cu barca, aflat în inima oraşului. Lacul nu este acoperit total cu gheaţă nici iarna, oferind adăpost pentru raţele sălbatice şi pentru lebede. Vara vizitatorii pot face plimbări cu barca sau cu hidrobicicleta prin lac. Parcul are un teren de joc mare pentru bucuria celor mici. În parc se poate merge cu bicicleta sau cu patinele cu roţi.
Capela de Stâncă, sfântuită în vara anului 1935 este o atracţie locală. Capela, care este formată din două peşteri şi iniţial era folosită pentru stână, este accesibilă cu o plimbare scurtă şi plăcută. După reînnoire, înălţimea Capelei este de 4 şi jumate m, iar adâncimea de 25 m; putem pilmba în împejurul coridoarelor. Capela poate fi vizitată în fiecare duminică dimineaţă, înaintea liturghiei.
Natura cu păduri, cu munţi şi cu văi ne ispitează. Nici cei iubitori de tură nu rămân fără program dacă vizitează oraşul. Alegând o distanţă mai scurtă, de 5 km plimbare, ajungem până la Nagykőmázsa; iar dacă alegem o distanţă mai lungă, de 13 km, în linia Szent Kereszthegy – Leányvár – Kékmező, putem ajunge înapoi la Băile din Peşteră.
Băile sau plimbările cu barca sunt distractive, dar dacă ne plictisim, atracţiile din zonă oferă o varietate mare de programe. Pornind cu trenuleţul din oraşul Miskolc, putem vizita Lillafüred sau Ómassa, dar putem vedea şi lacul cu păstrăvi din Garadna. 

Traseu auto:Harta:

Info meteo:

ALEGE DATA
Data intrarii: *
Nr. nopti: *
NUMAR PERSOANE
Adult: *
Copil:
DATE CONTACT
Nume: *
Prenume: *
Oras: *
E-mail: *
Tel: *
Am citit si accept termenele si conditiile *
Obs. Completarea acestei cereri nu va obliga sa achizitionati pachetul selectat / nu este o rezervare ferma.
Veti fi contactat de catre unul din agentii nostri pentru finalizarea rezervarii.
Accidente si asigurari

 

Contractul cu turistul

Panorama Tours Romania
Agentie de turism

Adresa:
Str. Primariei nr. 9., Oradea, Bihor, Romania
Cod postal: 410209

Telefon: 0259/422217
Fax: 0359/819162

Email:
office@panoramatours.ro

Skype: panoramatours1

Yahoo: panoramatours1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Destinatii de ski pentru sezonul iarna 2016-2017:
Austria | Franta | Italia | Polonia | Slovacia | Slovenia | Ungaria Revelion
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Panorama Tours Romania
Agentie de turism
Adresa: Str. Simion Barnutiu nr. 2., Oradea, Bihor, Ro
Tel.: 0259/422217 Fax: 0359/819162
Mail
: office@panoramatours.ro

Agentie de turism Oradea, IM link
My status

Powered by INTERGATE


Abonare newsletter
Adresa Dvs de e-mail:
*
Numele Dvs:
*


Oferte de vara